AMIS Accommodatie
Reserveringssysteem

Zet met AMIS de verhuur van ruimten naar eigen hand en maak klanten blij met een online reserveringssysteem. Daarin kunnen ze op tijden dat het hun zelf schikt vrije ruimten selecteren in het aanbod naar activiteit, wijk, aantal personen en andere kenmerken. Via een digitale toegangscode kan de klant zelf de toegangsdeur van de gereserveerde ruimte ontsluiten.

Reserveringssysteem gemeente Utrecht - AMIS

Gemeenten en geprivatiseerde exploitanten, zetten AMIS en Lamires in voor de reservering van hun sportaccommodaties, buurt- en wijkcentra en multifunctionele ruimten.

Gemeente Dordrecht

Wij werken nu een paar jaar met de AMIS SMS-deurenopener, en ik moet zeggen daar zijn we enorm blij mee! Wij vertrouwen echt volledig op de goede werking van het systeem. Als een huurder meldt dat hij geen toegang heeft, dan kunnen wij in AMIS zien of het te vroeg werd geprobeerd. Ook kunnen we zien of de calamiteitendienst op afstand de deur heeft geopend. En aan de open/dicht deurbeweging logs kunnen we onder andere zien hoe laat de laatste gebruiker is vertrokken. Wij kunnen het systeem anderen echt aanbevelen!

Teamleider Afdeling Sportaccommodaties

Ontdek waarom top 10 gemeenten werken met onze software

Aqqo x LVP

Aqqo kondigt met trots de overname aan van LVP, een gerenommeerde softwareleverancier die sinds 1988 systemen biedt voor het beheer van sportfaciliteiten en maatschappelijke accommodaties

Lees meer