Voor wie

Lokale overheid

Met name gemeenten, en geprivatiseerde exploitanten, zetten Lamires/AMIS in voor de reservering van hun:

sportaccommodaties.

buurt- en wijkcentra.

multifunctionele ruimten.

En ook voor de activiteiten in de zwembaden.

Zwembaden

Zij kunnen in één geïntegreerd systeem alle modules voor zwembaden opnemen, zoals kassa’s, toegangspoortjes, zwemlessen met leerlingvolgsysteem en zwembad Online.

Zaalverhuurders

Muziekcentra, zalencentra, en doelgroepencentra verhuren op professionele wijze hun vergaderzalen, ruimten en studio’s, inclusief extra voorzieningen met controle op voorraad en beschikbaarheid in de betreffende ruimte.

Uitleners van Sport- en spelmaterialen

De Sport-o-theek van Amsterdam leent online duizenden artikelen aan sportdocenten uit en verhuurt deze materialen aan het publiek.

Organisaties met eigen evenementen

Grote organisaties zetten de Lamires Aanmeldtool in voor de inschrijvingen van deelnemers aan hun evenementen.

  • Één-op-één gesprekken
  • Publieke evenementen

  • Besloten evenementen op uitnodigingscode
  • Uitgiften aan personeel

En vele andere events.

Onze klanten aan het woord

Esther Siebel
Teamleider Afdeling Sportaccommodaties
Gemeente Dordrecht

Wij werken nu een paar jaar met de AMIS SMS-deurenopener, en ik moet zeggen daar zijn we enorm blij mee! We hebben in het begin een hardware probleempje gehad, dat uitstekend en definitief is opgelost door LVP. Wij vertrouwen echt volledig op de goede werking van het systeem.
Als een huurder meldt dat hij geen toegang heeft, dan kunnen wij in AMIS zien of het te vroeg werd geprobeerd of dat er bijvoorbeeld een foutieve code werd ge-sms’t. Ook kunnen we zien of de calamiteitendienst op afstand de deur heeft geopend. En aan de open/dicht deurbeweging logs kunnen we onder andere zien hoe laat de laatste gebruiker is vertrokken. Wij kunnen het systeem anderen echt aanbevelen!