AMIS Online

In de webshop AMIS Online, kun je snel en efficiënt inzicht krijgen in het aanbod verhuurbare accommodaties en direct en boeking maken.
Selecteer een toepassing, bijvoorbeeld basketball, en het aanbod verkleint zich tot objecten waar die toepassing mogelijk is. Er zijn meerdere selectiecriteria inzetbaar, afhankelijk van de grootte van het aanbod aan verhuurbare ruimten, bijvoorbeeld wijk, locatie, max. aantal personen, kenmerken als wifi, parkeergelegenheid, rolstoelgeschikt, etc.

Ook kunnen de geselecteerde locaties getoond worden op de plattegrond voor de geografische ligging.
In de tijdbalk kun je eenvoudig op een vrij tijdstip tikken en de ruimte boeken.
Enkele of zich herhalende boekingen worden in de winkelwagen verzameld, en vervolgens per iDEAL afgerekend.
Vaste klanten kunnen het privilege toegekend krijgen om hun online boekingen op factuur te mogen boeken. Deze boekingen worden dan verzameld op de periodieke nota.


Als een boeking is gemaakt in een accommodatie met automatische toegangscontrole, dan ontvangt de klant in de e-mailbevestiging een toegangscode waarmee zij de toegangsdeur voor haar boeking kan openen. Lees meer: AMIS Deurenopener.

Door slimme online openstellingen, en rechtenprofielen, kunnen uitsluitend door het verhuurbedrijf gewenste boekingen geplaatst worden.
Dus niet op ongewenste tijden en dagen, en met bijvoorbeeld prioriteiten voor competitie spelende verenigingen met boekingen in het weekeinde in bepaalde sporthallen.

Omdat LVP de applicatie host ben je ontlast van alle veiligheidsaspecten. De applicatie kan passend in de huisstijl door middel van een link in de eigen website opgenomen worden.
AMIS Online is ontworpen in Responsive design zodat de weergave van de pagina’s zich automatisch aanpast aan het apparaat (PC, laptop, tablet, smartphone).