header image

Viva

 

VIVA, Voorraad Inkoop Verkoop Administratie, is een 100% analogie van Grozigo, geschikt voor het beheer van de voorraad van samengestelde artikelen, die op unieke code (serienummer) worden beheerd.

 

De artikelen bestaan uit een gecompliceerde combinatie van verschillende componenten.

Evenals bij Grozigo wordt de prijsberekening bij invoer in de voorraad gerealiseerd aan de hand van de inkoopprijs van de componenten.

Omdat alle produkten van een verschillende unieke samenstelling kunnen zijn, krijgt ieder artikel in de voorraad een eigen unieke code. Aan de hand van dit unieke nummer kan zowel de levensloop van een artikel (bijv. bij uitruilen) als garantieverplichtingen en RMA-administraties zeer gemakkelijk inzichtelijk gemaakt worden.

Stickers met het unieke nummer kunnen op ieder moment d.m.v. de barcode uitgelezen worden.

Verkoop kan door middel van een web-module online geschieden inclusief betaling d.m.v. factuur, creditcard of e-banking.

 

Evenals bij Grozigo is een uitgebreide statistische module geïntegreerd waarmee men de levensloop, vervangen onderdelen (RMA) kan traceren, waaamee bovendien terugkerende defecten inzichtelijk gemaakt worden.

Uiteraard kunnen ook alle verkoopkentallen op gemakkelijke wijze worden gegenereerd.

Ook is het mogelijk om aan het artikel een afbeelding te koppelen. Op deze manier is het mogelijk een aantrekkelijke catalugus geautomatiseerd op papier af te drukken, of de afbeeldingen in de web-module zichtbaar te maken.

Image

Foto: met dank aan ACLF Parijs

40 jaar grensoverschrijdend
 
   Veritas Logo